Новость

Сборная Украины U-20 проиграла Польше

11 декабря 2016 г. 17:33
Сборная Украины U-20 проиграла Польше
Array
(
    [CACHE_TIME] => 180
    [CACHE_TYPE] => N
    [DETAIL_URL] => /news/#CODE#_#ID#/
    [IBLOCK_ID] => 1
    [IBLOCK_TYPE] => matherials
    [ELEMENT_ID] => 2481
    [TAGS] => Array
        (
        )

    [~CACHE_TIME] => 180
    [~CACHE_TYPE] => N
    [~DETAIL_URL] => /news/#CODE#_#ID#/
    [~IBLOCK_ID] => 1
    [~IBLOCK_TYPE] => matherials
    [~ELEMENT_ID] => 2481
    [~TAGS] => Array
        (
        )

)

На молодежном чемпионате мира в Дивизионе IB в Венгрии украинская молодежная сборная проиграла Польше 2:4.

В Будапешті розпочався молодіжний чемпіонат світу з хокею в Дивізіоні ІВ. У стартовому поєдинку змагання зустрічалися команди України та Польщі.

Підопічні Торбйорна Йоханссона розпочали матч більш жваво і на початку поєдинку створили кілька небезпечних моментів біля воріт Богдана Дьяченка. Втім нашій команді вдалося вирівняти гру і на певний час заволодіти ініціативою. Стартова 20-хвилинка йшла до логічної нічиєї, але втома наших захисників (яких на цей матч було заявлено лише п’ятеро) далася взнаки. Адже нічим іншим не можна пояснити той факт, що Юрій Шпак та Олександр Александров дали спокійно себе пройти у моменті з першим взяттям воріт.

Друга шайба у виконанні поляків вийшла ще більш прикрою. Олександр Горлушко в простій ситуації не зміг вивести шайбу із зони, втративши її на своїй лінії. А потім Богдан Дьяченко не впорався з не найскладнішим кидком Алана Лищарчика.

Повернулася до гри команда Андрія Савченка лише у заключному ігровому відрізку. Микита Коваленко вдало підставив ключку під кидок Олександра Александрова, а Ярослав Свіщев опинився у потрібному місті в потрібний час і добив шайбу у сітку після кидка Андрія Денискіна. На жаль після кожного із цих епізодів полякам вдавалося провести шайбу у відповідь.

У підсумку – 2:4 – молодіжна збірна команда України з поразки розпочинає свої виступи на чемпіонаті світу. Завтра підопічні Андрія Савченка поміряються силами з італійськими однолітками.

Україна U20 – Польща U20 – 2:4 (0:1; 0:1; 2:2)

11 грудня 2016 року. 14:00. «Айсцентр» (Будапешт)

Судді: Т. Оролін (Словаччина), Е. Зеєвальд (Австрія), Д. Вачі (Угорщина)

Склад України: Дьяченко. Шпак – Александров, Григор’єв – Ординський, Горлушко. Ворона – Свіщев – Алексанян-Петрович, Ступак – Мазур – Денискін, Коваленко – Лесніков – Рубан, Мостовий – Щербаков – Качан, Шиманський.

Голи: 0:1. Вробель (Крезолек, 19:11), 0:2. Лищарчик (Скокан, Єзьорскі, 25:10), 1:2. Коваленко (Александров, Денискін, 47:51 – більш.), 1:3. Єзьорскі (Лищарчик, 49:01 – більш.), 2:3. Свіщев (Денискін, Рубан, 51:55), 2:4. Пас (Крезолек, Гощінскі, 53:14)

Штраф: 10 – 12

Кидки: 27 – 42

По информации официального сайта ФХУ.

Cannot find 'popup' template with page ''